ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΚΡΕΠΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ , ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ


ζύμη κρέπας:
125 χλ. γάλα
60 γρ. αλεύρι
10 χλ. σπορέλαιο
1 αβγό
αλάτι
γέμιση:
150 γρ. κρέμα φουντούκι
2 μπανάνες
40 γρ. αμύγδαλα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Φτιάχνουμε τις κρέπες:

Βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Περνάμε τη ζύμη από σουρωτήρι. Κάνουμε τις κρέπες σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι με λίγο μίγμα για να γίνουν λεπτές. Τις αποσύρουμε και τις βάζουμε σε μία σχαρίτσα.

Φτιάχνουμε τη γέμιση:

Βάζουμε πάλι τις κρέπες στο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά.

Σπάμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα.

Προσθέτουμε στις κρέπες τη κρέμα φουντουκιού, τα αμύγδαλα, τις μπανάνες λεπτοκομμένες και διπλώνουμε.

Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα έχει ζεσταθεί ικανοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου